Zoeken naar:

"Mijn roots liggen
in de muziek"

Harrie Hoiting, gitarist van Diep Triest, zag zich genoodzaakt om een nieuwe weg in te slaan. Harrie pakte vervolgens met succes iets heel anders op: hij sloeg de spijker op zijn kop met zijn eigen klusbedrijf.

 “Nee, ik heb nooit een bouwgerichte opleiding gevolgd. Ik heb conservatorium gedaan. Mijn roots liggen in de muziek. Maar daar ligt momenteel gewoon geen goede markt meer voor mij.” Harrie Hoiting, gitarist van de Groningse smartlappenband Diep Triest, maakt de balans op.  

Harrie was in 2009 al zijn eigen klusbedrijf gestart, maar had daar nooit veel mee gedaan. “Toen mij die ladder naar succes als workshop werd aangeboden, besloot ik daar m’n schouders weer onder te zetten. En eigenlijk ging dat meteen wonderbaarlijk goed”.

 

Harrie ontdekte zijn bouwtalent tijdens het verbouwen van zijn eigen woningen. “Toen bleek dat ik twee rechterhanden had.” Het mooie van zijn werk vind Hoiting dat hij dingen máákt. “Ik moet het heel erg hebben van mijn creativiteit. Dat is mijn kracht, dat ik meedenk met mensen om mooie oplossingen te verzinnen.” Harrie kan moeilijk zeggen wat hij leuker vindt, optreden met Diep Triest of bouwen. “Eigenlijk vind ik juist de combinatie zo leuk”.

Bekijk hier de kracht van Harrie

"Ik moet het heel erg hebben van mijn creativiteit. Dat is mijn kracht"

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

binnen 24 uur reactie!
Locatie

Burgemeester J.G. Legroweg 45-c

9761 TA Eelde

Openingstijden

5 dagen per week

Contact

Bel: 050-7440366
info@bouwsupportnoord.nl