Zoeken naar:

Dromen. Plannen. Doen.

De appel valt niet ver van de boom als je vader architect was en zijn eigen huis heeft gebouwd. Vervolgens richt je zoon een verbouw en timmerbedrijf op. Het is hem ‘met de paplepel ingegoten’ zullen we maar zeggen. 

Doordat Daniël vanuit huis veel meekreeg van de bouwwereld heeft hij er zelf voor gekozen om HTS chemische techniek te gaan studeren, maar altijd is de interesse in het bouwen en klussen gebleven. 

 

Per 1 februari 2022 zal Daniël daarom de wereld verkennen met een nieuw bedrijf, dat door het leven zal gaan als ‘Bouw Support Noord’. En dit doet hij natuurlijk niet alleen. De ervaren en creatieve Harrie Hoiting (ook wel bekend als Spieker) zal vele (ver)bouw projecten op zijn naam gaan zetten met Bouw Support Noord.

De voornaamste werkzaamheden van Daniël bestaan onder andere uit het werven van diverse (ver)bouw projecten, administratieve zaken verwerken en er vooral voor zorgen dat hij samen met Harrie kan gaan knallen met Bouw Support Noord.

In zijn privé leven houdt Daniël ervan om erop uit te gaan met zijn motor, met vrienden een borrel te drinken, een verfrissende wandeling te maken of gewoon heerlijk naar muziek te luisteren. En stiekem alvast nadenken over welke projecten hij morgen kan binnenhalen.

Bekijk hier onze werkzaamheden

Neem een kijkje in onze wereld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

binnen 24 uur reactie!
Locatie

Burgemeester J.G. Legroweg 45-c

9761 TA Eelde

Openingstijden

5 dagen per week

Contact

Bel: 050-7440366
info@bouwsupportnoord.nl